Affiliate

Virtuoos verkoopt haar voedingssupplementen alleen via haar webstore en gekwalificeerde adviseurs om zo een veilig en hoogwaardig product aan al haar klanten te kunnen garanderen. Het Affiliate Netwerk geeft ons niet alleen de mogelijkheid om meer verkeer naar onze webstore te genereren, maar biedt ook de mogelijkheid voor jou om commissie te ontvangen per verkocht product. 

Deelname aan het affiliate programma van Virtuoos is gratis en gemakkelijk. Je ontvangt aantrekkelijke commissies voor de verkopen die je voor virtuoosstore genereert.

Hoe werkt het? 
Wanneer je je bij ons affiliate programma aansluit kun je een keuze maken uit verschillende banners en link teksten die je op een plek naar jouw keuze op je website kunt plaatsen. Wanneer een gebruiker op één van de links klikt, wordt hij automatisch naar onze webstore doorgestuurd en houden wij zijn activiteiten bij. Zodra hij een aankoop in onze webstore doet, krijg jij je commissie! Log waneer je wilt om je verkopen, bezoekersgeneratie en commissie te checken.