Selecteer een pagina

Elke sporter is gespitst op het bereiken of behouden van zijn of haar ideale lichaamsgewicht. Wil je jouw training naar een hoger niveau tillen?

METABOLISM GOLD 
Metabolism Gold ondersteunt bij de gewichtsafname, even als het behoud van een gezond gewicht. Metabolism Gold bevat groene thee-extracten met EGCG, wat niet alleen de vetverbranding stimuleert, maar ook het energieverbruik verhoogt. Wanneer je dus gezond eet en beweegt, geeft dit voedingssupplement je dieet/ fitness regime een boost, waardoor je gegarandeerd fit en slank de zomer in rent.

Kan ingezet worden bij:

 • alle type sporters die hun ideale lichaamsgewicht willen behalen of behouden:
 • Teamsporters tijdens rust en/ of blessureperiode
 • Sporten met gewichtsklassen (bijvoorbeeld judo, boksen, roeien)
 • Duursporters die hun optimale gewicht willen behalen richting hun piekmoment

DETOX POWER GOLD 
Door de verhoogde inspanning én verbranding produceert het lichaam van een sporter meer afvalstoffen. Dit kan een argument zijn voor een sporter om de reinigende werking van de lever te ondersteunen. Het hoofdbestanddeel in Detox Power Gold is het kruid Taraxacum extract, 20:1 (voor 1kg extract wordt 20 kg kruid gebruikt). Taraxacum is een kruid dat de reinigende werking van de lever ondersteunt.

Kan ingezet worden bij:

 • Tijdens zwaar trainingsprogramma
 • Na afloop van een intensief seizoen
 • In aanloop naar een intensieve wedstrijdperiode

MULTI OXIDANT CONTROL GOLD (ZONDER B6) 
Multi Oxidant Control Gold (zonder B6) vormt een uitstekende aanvulling op de voeding zodat jij je volledig kan richten op het behalen van je sportieve doelen. In deze formule zijn uitsluitend hoogwaardige ingrediënten verwerkt. Zo bevat Multi Oxidant Control Gold (zonder B6) vitamine D3 (Quali®-D van DSM) dat onder meer bijdraagt aan een normale spierwerking en het behoud van sterke botten.Zowel D als C vitamines hebben een positieve invloed op de weerstand. Met uitzondering van Vitamine B6 bevat Multi Oxidant Control Gold (zonder B6) alle wenselijke B-vitaminen die bijdragen aan het verkrijgen van extra energie wat het leveren van sportprestaties kan bevorderen.

Kan worden ingezet worden bij:

 • Sporters als basissuppletie ter ondersteuning / aanvulling van basisvoeding *
 • Vooral bij sporters die een inadequate voedingspatroon hebben
  – Tijdens periode van een (intensief) trainings- of wedstrijdprogramma
  – In periode van energiebeperking/ gewichtsafname
  – Vegetarische/ veganistische voeding
  – Verblijf in het buitenland/ veel reizen
  – Voedselintoleranties waarbij specifieke productgroepen worden gemeden

* Een deel van de bevolking krijgt minder vitamine A (22-38%), foliumzuur (11-41%), C (12-28%) en E (23-58%), magnesium (22-30%), kalium en zink (8-18%) binnen dan aanbevolen (Nederlandse Voedselconsumptiepeiling 2007 – 2010)

Bekijk onze pakketen