Selecteer een pagina

Metabolism Gold helpt bij afslanken evenals het behoud van een gezond gewicht. Metabolism Gold bevat groene thee-extracten met EGCG, wat niet alleen de vetverbranding stimuleert, maar ook het energieverbruik verhoogt. Wanneer je dus gezond eet en beweegt, geeft dit voedingssupplement je dieet/ fitness regime een boost.

Elke sporter heeft als doel zijn of haar ideale lichaamsgewicht te behouden of te bereiken. Een lichaam dat perfect in balans is (geen overbodige kilo’s of ondergewicht) helpt bij het behalen van optimale sportpresetaties. Gezond en gevarieeerd eten is de basis, specifieke voedingssupplementen kunnen ondersteuning bieden dit streefgewicht te behalen.

Opbouwfase traingsprogramma
Metabolism Gold is een hoogwaardig nutriëntencomplex dat de energiehuishouding beter in balans brengt. Met name in de eerste weken van een trainingsprogramma (opbouwfase) zullen alle fysiologische processen moeten wennen aan toenemende en frequentere inspanningen. Metabolism Gold bevat vitamines en plantenextracten die dit veranderingsproces optimaliseren. De actieve bestanddelen in dit uitgebalanceerde supplement zetten de stofwisseling in een hogere versnelling. Dit verhoogt weer de vetverbranding en het energieverbruik waardoor eerder het vervolgtraject van een trainings- of herstelprogramma kan worden ingezet.

Gedurende een periode van weinig tot geen inspanning (zomer- of winterstop) neemt het energieverbruik af. Daardoor gaat de stofwisseling trager werken. Het gevolg is dat een overschot aan vetten en koolhydraten in de voeding wordt omgezet in vetweefsel. Het ondersteunen van gewichtsafname is dan ook van essentieel belang in de eerste fase van een trainings- of herstelprogramma. Metabolism Gold bevat daarom het innovatieve ingrediënt ID-alG™. Dit speciaal-extract is afkomstig uit bruin zeewier afkomstig uit de Atlantische Oceaan. ID-alG™ bevat het unieke bestanddeel phlorotannine dat de activiteit van de spijsverteringsenzymen lipase en amylase met meer dan 50 procent reduceert. Hierdoor wordt de opname van vet en koolhydraten uit voeding beperkt. In ID-alG™ wordt eveneens een hoge concentratie jodium aangetroffen. Dit mineraal versnelt de werking van de schildklier. Dit leidt tot een versnelde omzetting van overtollig vetweefsel in meer lichaamsenergie.