BCAA Complex Gold
BCAA Complex Gold van Virtuoos is een uitgebalanceerde combinatie van de essentiële aminozuren L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Arginine en L-Ornithine mono HCL. Bevat essentiële aminozuren die niet door het eigen lichaam aangemaakt kunnen worden en moeten dus via de voeding ingenomen worden.

NZVT-gecertificeerd
BCAA Complex Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. BCAA Complex Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

Klik hier om de antidoping certificaten van dit product te downloaden.

Dagelijks gebruik
Dagelijks 6 gram oplossen in water of een andere drank (b.v. vruchtensap). Bij voorkeur direct na het sporten of een half uur voor de warme maaltijd. Een afgestreken bijgeleverd maatschepje geeft 5 gram.

team kracht duur

Health claims Voor (top)sporters die intensief trainen.
Bevat essentiële aminozuren die niet door het eigen lichaam aangemaakt kunnen worden en dienen dus via de voeding ingenomen te worden.
Bevat een uitgebalanceerde combinatie van de essentiële aminozuren L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Arginine en L-Ornithine mono HCL.
Voedingssupplement Ja
Categorie Aminozuren
Geadviseerd dagelijks gebruik Dagelijks 6 gram oplossen in water of een andere drank (b.v. vruchtensap). Bij voorkeur direct na het sporten of een half uur voor de warme maaltijd. Een afgestreken bijgeleverd maatschepje geeft 5 gram.
Bewaren Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.
Waarschuwingen De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Ingrediënten L-Leucine, L-valine, L-isoleucine, L-arginine, L-ornithine mono HCL, limoen, natriumsaccharine-E954.
Samenstelling per dagdosering Ingrediënt Hoeveelheid %ADH Verbinding
L-Leucine 2,5 g n.v.t.
L-Valine 1,25 g n.v.t.
L-IsoLeucine 1,25 g n.v.t.
L-Arginine 0,5 g n.v.t.
L-Ornithine mono HCL 0,25 g n.v.t.
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

De aminozuren in dit product voldoen aan strenge kwaliteitseisen.