Creatine Gold van Virtuoos is een hoogwaardig supplement dat speciaal is ontwikkeld om (top)sportprestaties te verbeteren. Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen. Tevens stimuleert creatine de spiergroei en ondersteunt het de spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen. Creatine, speciaal uitgebalanceerd voor sporters.

Aan dit product is ook dextrose toegevoegd.

Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram Creatine. Dit product is uitsluitend bestemd voor volwassenen die hoogintensieve oefeningen verrichten.

NZVT-gecertificeerd
Creatine Complex Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Creatine Complex Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

Klik hier om de antidoping certificaten van dit product te downloaden.

Dagelijks gebruik
Dagelijks een afgestreken maatschepje oplossen in water of een andere niet cafeïne houdende drank (b.v. vruchtensap). Bij voorkeur tijdens of vlak na de warme maaltijd. Maatschepje is bijgesloten.

team kracht duur

Health claims Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen.*
Creatine ondersteunt de spieropbouw bij explosieve krachtinspanningen.*
Creatine ondersteunt meer spierkracht bij explosieve krachtinspanningen.*
Creatine, speciaal uitgebalanceerd voor sporters.
Voedingssupplement Ja
Categorie Aminozuren
Geadviseerde gebruik Dagelijks een afgestreken maatschepje oplossen in water of een andere niet cafeïne houdende drank (b.v. vruchtensap). Bij voorkeur tijdens of vlak na de warme maaltijd. Maatschepje is bijgesloten.
Bewaren Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.
Waarschuwingen De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Ingredienten Creatine monohydraat, dextrose.
Allergie informatie Dit product is vrij van bekende allergenen.
Samenstelling per
dagdosering
(afgestreken maatschepje)
Ingrediënt Hoeveelheid %ADH
Creatine monohydraat 5,0 g
Dextrose 1,0 g
 ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram Creatine Dit product is uitsluitend bestemd voor volwassenen die hoog intensieve oefeningen verrichten.