Metabolism Gold

Vrijwel alle sporters zijn gespitst op het bereiken of behouden van hun ideale lichaamsgewicht. In bepaalde takken van sport is het lichaamsgewicht extra belangrijk, zoals gewichtsklassesporten of sporten waar het esthetische aspect een grote rol speelt zoals ballet, kunstrijden op schaats of turnen. Bij teamsporters kan het lichaamsgewicht toenemen tijdens een gedwongen rustperiode door een blessure of in de periode na het wedstrijdseizoen. Bij aanvang van het trainingseizoen moeten sporters eerst de overtollige kilo’s zien kwijt te raken. Dit kan een optimale trainingsopbouw in de weg staan. Een kilo teveel heeft bovendien invloed op de coördinatie.

Metabolism Gold
Om op een verantwoorde manier het gewicht te managen is professionele voedingskundige begeleiding aan te bevelen. Training en goede voeding vormen immers de basis voor zowel goede prestaties als een optimaal gewicht voor iedere sporter.

Metabolism Gold is ontwikkeld om de sporter te ondersteunen bij gewichtsafname en -behoud gedurende rustperioden en de eerste fase van het trainingsprogramma. Dit voedingssupplement bevat groene thee-extract met EGCG. EGCG is een belangrijk bestanddeel in groene thee. Groene thee met EGCG stimuleert de vetverbranding en verhogen het energieverbruik. Hiermee ondersteunen deze ingrediënten de gewichtsbeheersing. Metabolism Gold bevat tevens chroom, dat bijdraagt aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. De verschillende B-vitaminen bevorderen de energiestofwisseling.

NZVT-gecertificeerd
Metabolism Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Metabolism Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Klik hier om de antidoping certificaten van dit product te downloaden.

Bijzonder ingrediënt
IDalG™

BioPerine™

Dagelijks gebruik
Twee (2) capsules per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur verdelen tijdens de dag en in combinatie met een maaltijd.

team kracht duur

Health claims NZVT gekeurd voor de zuiverste prestaties
Groene thee met EGCG verhoogt de vetverbranding
Groene thee met EGCG draagt bij aan het behoud van een gezond lichaamsgewicht
B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling
Voedingssupplement Ja
Categorie Vitaminen en kruiden.
 
Geadviseerd dagelijks gebruik 2 capsules per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur verdelen tijdens de dag en in combinatie met een maaltijd.
Bewaren Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen
Waarschuwingen De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Ingrediënten Groene thee extract, IDalG™, HPMCellulose (capsulehuls), vitamines, mineralen, BioPerine™, titaniumdioxide(capsulehuls).
Allergie informatie Dit product is vrij van bekende allergenen.
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) Ingrediënt Hoeveelheid %ADH
Vitamine B1 2,475 mg 225
Vitamine B2 3,150 mg 225
Vitamine B3 36 mg 225
Vitamine B5 13,500 mg 225
Vitamine B6 3,150 mg 225
Foliumzuur 450 mcg 225
Vitamine C 40 mg 50
Vitamine D (natuurlijke) 2,5 mcg 50
IJzer als –fumaraat 7 mg 50
Chroom als –picolinaat 60 mg 150
Groene thee extract 40% EGCG 480 mg n.v.t.
IDalG™ 400 mg n.v.t.
BioPerine™ 2 mg n.v.t.
ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid