De lever is niet voor niets zo’n groot en belangrijk orgaan. Het lichaam moet immers hard werken om afvalstoffen afgebroken en afgevoerd te krijgen. Als een soort chemische vuilverwerkingsfabriek zorgt de lever voor een voortdurende inwendige schoonmaak. Door de verhoogde inspanning én verbranding produceert het lichaam van een sporter meer afvalstoffen. Dit kan een argument zijn voor een sporter om de reinigende werking van de lever te ondersteunen.

Ondersteun de reinigende werking van de lever
Het hoofdbestanddeel in Detox Power Gold is het kruid Taraxacum extract, 20:1 (voor 1kg extract wordt 20 kg kruid gebruikt). Taraxacum is een kruid dat de reinigende werking van de lever ondersteunt. Zo helpt Detox Power Gold met Taraxacum bij het reinigen van het lichaam en de verwerking van afvalstoffen. Detox Power Gold product kan worden gebruikt in herstelperioden en om op een natuurlijke manier het rendement van het trainings- of oefenprogramma te ondersteunen.

Naast Taraxacum bevat Detox Power Gold Curcuma longa extract dat oorspronkelijk uit India komt. Curcuma wordt wereldwijd gebruikt om de werking van de lever te ondersteunen. Tevens bevat Detox Power Gold Saberry™, een speciaal extract van de Indiase kruisbes waar een patent op is aangevraagd en Granaatappelextract.

NZVT-gecertificeerd
Detox Power Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Detox Power Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Klik hier om de antidoping certificaten van dit product te downloaden.

Bijzonder Ingrediënt
Saberry™

Dagelijks gebruik
Eén (1) capsule per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur bij de warme maaltijd innemen.

team kracht duur

Eventuele claim Detox-supplement.
Mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever.
Mariadistel voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.
Mariadistel reinigt het lichaam.
NZVT gekeurd voor de zuiverste prestaties.
Voedingssupplement Ja
Categorie Kruiden.
Geadviseerd dagelijks gebruik 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd.
Bewaren Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen.
Waarschuwingen De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Ingrediënten mariadistelextract, saberry™, HPMCellulose (capsulehuls), granaatappelextract, curcumaextract, titaniumdioxide (capsulehuls)
Allergische informatie Dit product is vrij van bekende allergenen.
Samenstelling per dagdosering (1 capsule) Ingrediënt Hoeveelheid %ADH Verbinding
Mariadistel extract 80% silymarin 225 mg
Saberry™ 225 mg
Granaatappel extract 75 mg
Curcuma longa extract 10:1 75 mg
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid