Probiotica zijn levende bacteriën. Deze bacteriën komen via de maag in de darmen terecht. Veel van deze bacteriën overleven het zure milieu in de maag en dunne darm en bereiken uiteindelijk de dikke darm.

Probioticum is samengesteld op basis van drie branded ingredients. Lactospore is een bereiding op basis van melkzuurbacteriën (probioticum). Actilight is een oligosaccharidencomplex. En Fibregum is een prebiotische voedingsvezel.

Bijzonder ingrediënt
Lactospore™
Actilight™
Fibregum™

Dagelijks gebruik
Eén (1) capsule per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens bij de warme maaltijd. Eventueel kan de dosering worden verhoogd naar 2 capsules per dag.

Health claims Combinatie van drie branded ingredients
Bevat melkzuurbacteriën (probioticum)
Voedingssupplement Ja
Categorie Probioticum
Geadviseerd dagelijks gebruik 1 capsule met ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. Eventueel kan de dosering worden verhoogd naar 2.
Bewaren Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen .
Waarschuwingen De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Ingrediënten Actilight (Fructo-oligosacchariden), Lactospore™, Fibregum (prebiotische vezel), HPMC(capsulehuls), Amylum solani(vulstof).
Allergische informatie Dit product is vrij van bekende allergenen.
Samenstelling per dagdosering (1 capsule) Ingrediënt Hoeveelheid %ADH Verbinding
Lactospore™ 200 mg
Actilight™ – Fructo-oligosacchariden 300 mg
Fibregum™ – Prebiotische vezel 200 mg
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid