Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

Adviseur worden?

 

Virtuoos voedingssupplementen zijn alleen verkrijgbaar via www.virtuoos.com en op advies van gekwalificeerde sportzorgprofessionals, adviseurs die in staat zijn toegevoegde waarde te leveren op onze producten.

SPORTDIËTISTEN EN VOEDINGSDESKUNDIGEN
Voeding en sport horen onlosmakelijk bij elkaar. Gezonde voeding helpt sporters beter presteren en zorgt voor een sneller herstel. Uitgangspunt van Virtuoos is dat voeding altijd de basis is en hoogwaardige voedingssupplementen extra winst kunnen opleveren.

SPORTARTSEN EN SPORTFYSIO’S
Cliënten of patiënten worden geholpen door de juiste diagnose te stellen, op maat behandelingen en trainingen af te stemmen en, waar wenselijk, kwaliteitssupplementen geadviseerd te krijgen die ondersteunend zijn aan bovengenoemde behandel- en trainingsprogramma’s.

PERSONAL TRAINERS EN LIFESTYLE COACHES
Personal trainers en lifestyle coaches adviseren hun klanten regelmatig voedingssupplementen te gebruiken. Welke producten adviseer je en waarom? Hoe garandeer je dat klanten de juiste supplementen aanschaffen en hoe regel je de administratie en facturatie? Welk serviceniveau streef je na?

ADVIESPUNT WORDEN?
Virtuoos adviseurs beschikken over voldoende kennis over sport, voeding en suppletie om cliënten en patiënten op de juiste wijze te kunnen voorzien van een advies op maat.

Ben je sportzorgprofessional en wil je meer weten over de mogelijkheden om een Virtuoos adviespunt te worden? Zoek contact via onderstaande contactgegevens:

Telefoon: +31 (0)88 777 21 11
E-mail: info@virtuoos.com