Selecteer een pagina

Ons verhaal

 

Vergelijkbaar met Formule 1 wagens en gewone personenauto´s. Zo heeft iedereen die een auto rijdt plezier van technieken die in de Formule 1 zijn ontwikkeld. Identiek werkt het met het zoeken naar een optimale ondersteuning van het lichaam met voedingssupplementen.

Virtuoos is een innovatieve Nederlandse onderneming die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van high-end voedingssupplementen voor sporters en personen met een gezonde en actieve levensstijl. Achter het merk staat een multidisciplinair academisch team dat bestaat uit farmaceuten, biochemici en bedrijfskundigen.

Om kwaliteit aan te tonen is Virtuoos in 2012 gestart in de topsport. In samenwerking met het kernteam voeding van NOC*NSF zijn onze eerste supplementen ontwikkelt voor het Olympisch team dat deelnam aan de Olympische Spelen in Londen. Van daaruit is Virtuoos verder gaan bouwen aan wat nu de grootste dopingvrije sportsupplementen-lijn ter wereld is. Momenteel werkt 70% van de Nederlandse topsport met Virtuoos supplementen.

Topsport staat wat Virtuoos betreft voor innovatie, ambitie en het beste uit jezelf halen. Onze producten voorkomen tekorten en/ of overschotten (versterken imuunsysteem), gaan afbraak van spierweefsel tegen of stimuleren de spiergroei en versnellen het herstelproces.

Nauwe samenwerkingen in de topsport en door het meten van effecten en prestaties zijn wij in staat om onze voedingssupplementen nog beter af te stemmen op de gezondheid van de mens.