Ontvang nu 20% korting op ProNite Gold en Magnesium Gold*. Gebruik de kortingscode 20%slaap
Bestel hier jouw sportsupplementen

Wetenschap

Wetenschappelijk onderbouwde supplementen

Kwaliteit staat bij Virtuoos altijd voorop. Dit betekent dat wij enkel ingrediënten gebruiken die voldoende wetenschappelijk onderbouwd zijn. De recepturen van onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken met de focus op innovatieve extracten en branded ingredients. Uitgangpunt hierbij blijft altijd hoogwaardigheid en toegevoegde waarde voor het product.

Innovatieteam

Het innovatieteam van Virtuoos is samengesteld uit wetenschappers met verschillende academische achtergronden. Het team bestaat uit farmaceuten, biochemici en voedingswetenschappers. De combinatie van verschillende expertises biedt ons de mogelijkheid om hoogwaardige en innovatieve supplementen te ontwikkelen.

Samen sterker

Ons innovatieteam volgt de internationale wetenschappelijke literatuur op de voet. Zo garanderen wij dat de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen onderdeel zijn van onze supplementen. Daarnaast werken wij bij het ontwikkelen en initiëren van nieuwe en innovatieve voedingssupplementen, intensief samen met toonaangevende Nederlandse organisaties, waaronder:

  • Wetenschappelijke instituten
  • Onderzoeksbureaus
  • Producenten (o.a. Friesland Campina)

Ook in de toekomst blijft Virtuoos intensief samenwerken om zo de beste kwaliteit supplementen te kunnen leveren.