Selecteer een pagina

Kwaliteit

Bij de keuze van grondstoffen maakt Virtuoos gebruik van een wereldwijd netwerk van grondstofleveranciers. Kwaliteit is daarbij te allen tijde leidend ten opzichte van prijs. Volgens Virtuoos  is het bestaansrecht van een voedingssupplement direct gerelateerd aan de werkzaamheid er van. Vanwege nauwe relaties met telers en grondstofproducenten blijft ons innovatieteam permanent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ingrediënten. Het innovatieteam waarborgt de kwaliteit en de traceerbaarheid van de grondstoffen door zoveel mogelijk in te kopen bij de bron.

Virtuoos heeft op basis van de keuze voor kwaliteit doelgericht gekozen voor een gekwalificeerde Nederlandse onderneming op het gebied van productontwikkeling en productie. In dit kader heeft Virtuoos de keuze gemaakt voor Laboratorium Medisan uit Heerenveen.

LABORATORIUM MEDISAN
Laboratorium Medisan staat internationaal bekend als ontwikkelaar en producent van ‘high valued products’ op basis van actieve biologische ingrediënten ten behoeve van de gezondheid. De onderneming beschikt daarvoor over een academisch innovatieteam en een moderne farmaceutische infrastructuur overeenkomstig de internationaal geldende GMP classificatie.

Laboratorium Medisan is FSSC-22000 gecertificeerd en ontwikkelt en produceert producten op basis van wetenschappelijke inzichten en onderbouwing, gerelateerd aan relevante sport- en gezondheidsstudies.

Voor meer informatie over Laboratorium Medisan klik hier