Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

Kernwaarden

Kwaliteit

Om Virtuoze kwaliteit te kunnen leveren kiezen wij ervoor om uitsluitend met de beste producenten te werken. Een belangrijke partner daarbij is Laboratorium Medisan, gevestigd te Heerenveen. Laboratorium Medisan staat bekend als een ontwikkelaar van hoogwaardige producten op basis van actieve biologische ingrediënten ter ondersteuning van de gezondheid. De Friese onderneming is FSSC-22000 gecertificeerd (internationaal certificaat voor voedselveiligheid) en beschikt over een moderne farmaceutische infrastructuur (1400m² clean room) overeenkomstig met de internationaal geldende GMP classificatie. Samen met Laboratorium Medisan ontwikkelt Virtuoos supplementen van de hoogste kwaliteit.

Zuiver

Onze producten zijn altijd NZVT gekeurd. Doordat wij elke individuele batch laten keuren, weet jij zeker dat je een zuiver product in handen hebt. Daarnaast testen wij ook alle individuele grondstoffen en houden wij strikte controle gedurende het productieproces, zodat er geen enkele vorm van vervuiling kan plaatsvinden.

Co-creatie

Co-creatie is voor Virtuoos een essentieel onderdeel van de productontwikkeling. Door de sportwereld te betrekken bij dit proces, zijn wij in staat om nieuwe en innovatieve voedingssupplementen te ontwikkelen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die in de topsport gesteld worden. Hierbij maken wij gebruik van de kennis en ervaring van verschillende professionals in de sport, waaronder:

  • (Top)sporters
  • Performance coaches
  • (Sport)voedingskundigen
  • Sportartsen

Ons academische innovatieteam combineert deze informatie met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Op deze manier ontwikkelt Virtuoos supplementen van de hoogste kwaliteit die perfect aansluiten bij de behoeften van de hedendaagse sporter.

Advies
Iedereen is anders. Om optimaal gebruik te maken van onze producten is het belangrijk om de producten te kiezen die het beste bij jou passen en deze ook op de juiste manier te gebruiken. Om je hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen zijn al onze productpagina’s voorzien van duidelijke en uitgebreide beschrijvingen. Daarnaast heeft Virtuoos een unieke online supplemententest ontwikkeld, waarmee je een persoonlijk advies ontvangt gebaseerd op jouw behoeften, gewoontes en (sportieve) doelen.

Je kunt jouw vragen bovendien altijd stellen via de online chatfunctie of via de mail of telefonisch. Voor nog specifiekere begeleiding is het ook mogelijk om een online consult aan te vragen.