Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

Supplementen Test

Welke supplementen heb ik nodig?

Ben je benieuwd óf en welke supplementen jij nodig hebt? Doe dan de Virtuoos supplementen test en ontdek hoe jij nog meer uit jezelf kunt halen! #TheXtra%

Persoonlijk supplementen advies

Er zijn ontzettend veel verschillende supplementen beschikbaar, waardoor het erg lastig kan zijn om te bepalen welke supplementen voor jou nou echt interessant zijn. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde supplementen nodig. Wat voor de één de ideale aanvulling is, kan voor een ander juist compleet overbodig zijn. Speciaal om je een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, hebben we bij Virtuoos een nieuwe revolutionaire online supplementen test ontwikkeld!

Doordat de supplementen test rekening houdt met veel verschillende factoren, ontvang jij een geheel persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jouw doelen en behoeften. Zo kan je zelf testen welke vitamines en supplementen voor jou het meest interessant zijn.

Supplemententest Virtuoos

Van amateur tot topsporter

De Virtuoos supplementen test is een handige tool voor elk type sporter. De test houdt rekening met jouw sportieve doelen en met de inspanning die je levert voor jouw sport. Of je nou 1 keer per week een rondje fietst of dagelijks in de sportschool te vinden bent. Bovendien is er een speciale test voor topsporters, waarbij rekening gehouden wordt met de  intensieve belasting die het lichaam van een topsporter dagelijks moet doorstaan.

De test geeft je inzicht in welke vitamines jouw gezondheid en fitheid het beste ondersteunen, maar ook welke supplementen jou kunnen helpen om het onderste uit de kan te halen en jouw beste prestatie neer te zetten.