Selecteer een pagina

Organisatie

 

ACTIVITEITEN
Achter het merk Virtuoos staat een multidisciplinair academisch team dat o.a. bestaat uit farmaceuten, biochemici en bedrijfskundigen. Deze combinatie maakt het mogelijk om razendsnel voedingssupplementen op de markt te brengen die voorzien in de specifieke behoeften van sporters.

Bij de keuze van grondstoffen voor onze voedingssupplementen maakt Virtuoos gebruik van een wereldwijd netwerk van grondstofleveranciers. Kwaliteit is daarbij altijd leidend. Ons inziens is het bestaansrecht van een supplement direct gerelateerd aan de werkzaamheid.
Vanwege nauwe relaties met telers en producenten van grondstoffen blijft ons innovatieteam permanent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ons innovatieteam waarborgt de kwaliteit en de traceerbaarheid van grondstoffen door zoveel mogelijk in te kopen bij de bron.
Virtuoos ontwikkelt producten met een focus op: sport, gezondheid, gewichtsbeheersing, herstel en prestatieverbetering. De high-end supplementen bieden ondersteuning aan een gezonde – en actieve levensstijl.

MISSIE
Het ontwikkelen en beschikbaar stellen van hoogwaardige voedingssupplementen in co-creatie met de (top)sportwereld.

VISIE
Middels onze high-end voedingssupplementen creëren wij de mogelijkheden dat een ieder kan voorzien in zijn/ haar individuele behoefte om diens ‘quality of life’ te verbeteren.