Selecteer een pagina

Alleen zuivere prestaties tellen!

Virtuoos kiest er bewust voor om elke productbatch te laten keuren door de daarvoor bevoegde en gecertificeerde laboratoria. Dat begint met stringente identiteits- en kwaliteitscontrole van de gebruikte grondstoffen, via zorgvuldige kwaliteitscontrole tijdens het productieproces tot minutieuze eindcontroles van het gerede product. Alle batches voldoen standaard aan de normen van NZVT en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen.

De zuiverheid van onze voedingssupplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee biedt Virtuoos de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid. Zo kun jij je als (top)sporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: gezond leven en het leveren van topprestaties.

Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport
Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties, producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijgen sporters de grootst mogelijke zekerheid dat voedingssupplementen géén doping bevatten.

Voor meer informatie bezoek: www.dopingautoriteit.nl.

Grootste dopingvrije assortiment ter wereld
Doordat Virtuoos het NZVT logo op haar verpakkingen gebruikt, is direct te zien welke voedingssupplementen de meeste zekerheid geven ten aanzien van zuiverheid. Met 30 verschillende producten is de @SPORT-lijn van Virtuoos de grootste dopingvrije sportsupplementen-lijn ter wereld.