Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

NZVT

Alleen zuivere prestaties tellen!

Bij Virtuoos hechten we veel waarde aan kwaliteit. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare partners en laten elke productbatch keuren door de daarvoor bevoegde en gecertificeerde laboratoria. Dit proces begint met strikte identiteits- en kwaliteitscontrole van de gebruikte grondstoffen. Vervolgens worden tijdens het productieproces zorgvuldige kwaliteitscontroles uitgevoerd en wordt ook het eindproduct nogmaals minutieus gecontroleerd.

Al onze batches voldoen standaard aan de normen van NZVT en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. Behalve topkwaliteit zijn onze supplementen veilig en betrouwbaar.

Vervuilde supplementen / doping

Onderzoek laat zien dat maar liefst 1 op de 7 (!) supplementen verboden stoffen bevat (1). Voor een topsporter kan dit zomaar een gefaalde dopingtest betekenen, met alle gevolgen van dien. Vandaar dat het NZVT-systeem is opgezet. Ook als niet-topsporter wil je niet dat er ongewenste stoffen in je supplementen zitten.

Naast mogelijk verboden stoffen in supplementen, komt het ook veel voor dat supplementen niet bevatten wat er op het label staat (2). Hierdoor kunnen de gewenste effecten uitblijven, of kunnen er zelfs nadelige effecten optreden.

Virtuoos levert enkel producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast laten wij alle batches onafhankelijk keuren op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. Hierdoor voldoen al onze producten aan de normen van NZVT. Zo kun jij je als (top)sporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: gezond leven en het leveren van topprestaties.

NZVT supplementen

Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties, producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijgen sporters de grootst mogelijke zekerheid dat de supplementen dopingvrij zijn. Voor meer informatie over NZVT supplementen en doping bezoek: www.dopingautoriteit.nl

Grootste dopingvrije assortiment ter wereld

Doordat alle producten van Virtuoos het NZVT logo dragen, heeft Virtuoos het grootste dopingvrije assortiment ter wereld. Zo kan je als sporter zonder zorgen al je supplementen bij Virtuoos bestellen.

Bronnen:

  1. Outram, S., & Stewart, B. (2015). Doping through supplement use: a review of the available empirical data. International journal of sport nutrition and exercise metabolism25(1), 54-59.
  2. O’Connor, A. (2013). Herbal supplements are often not what they seem. The New York Times.