Bespaar nu 20% op weerstand supplementen*. De R is weer in de maand! Gebruik de kortingscode Weerstand
Bekijk hier de weerstand supplementen

Persoonlijk advies

Heb je vragen over het gebruik van Virtuoos supplementen of zou je graag wat advies willen ontvangen over jouw voedingspatroon? Vraag dan een kosteloos telefonisch basisconsult aan met onze Performance Nutritionist.

Kosteloos telefonisch advies over voeding, sportvoeding en supplementen

Wil je weten hoe je onze supplementen het best kan gebruiken of wat je met voeding kan doen om beter te presteren? Dan is ons persoonlijk advies ideaal voor jou! In een telefonisch gesprek met onze Performance Nutritionist kun jij vragen stellen en krijg je direct een persoonlijk advies. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Vul het onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat we een goed beeld hebben van jouw ondersteuningsvraag.

Voor alle type sporters

Dit basisconsult is interessant voor elk type sporter, van recreant tot wedstrijdsporter. Ook topsporters en begeleiders kunnen gebruik maken van deze dienst. Onze Performance Nutritionist begeleidt dagelijks topsporters op het gebied van voeding, sportvoeding en supplementen.

Over onze Performance Nutritionist

Daan Boersma (MSc, Performance Nutritionist) is onder andere werkzaam bij Heracles Almelo, Almere City, TalentNED. Daarnaast begeleidt Daan individuele topsporters en is hij als adviseur betrokken bij Virtuoos.

Missie van Virtuoos

Virtuoos is meer dan alleen een supplementenbedrijf. Met onze oorsprong in de topsport is kwaliteit vanaf de oprichting onze prioriteit. Van daaruit zijn wij verder gaan bouwen aan een complete supplementenlijn voor sporters. Naast kwaliteit staan ook innovatie en advies hoog in het vaandel. We willen onze sporters helpen door ze the Xtra% te geven.

    Persoonsgegevens