Bespaar nu 20% op weerstand supplementen*. De R is weer in de maand! Gebruik de kortingscode Weerstand
Bekijk hier de weerstand supplementen

Privacy Statement

Virtuoos Com BV, gevestigd aan Skrynmakker 11, 8447 GH Heerenveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.virtuoos.com
+31 (0)88 777 2111
support@virtuoos.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Virtuoos Com BV verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via support@virtuoos.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en met welk doel

Virtuoos Com BV verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of andere mailingen
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Virtuoos Com BV maakt geen gebruik van geautomatiseerde instrumenten om beslissingen te nemen over personen.
Naast de gegevens die zichtbaar zijn in je account leggen wij geen apart gebruikersprofiel van je aan. Wel sturen we je
mailingen en nieuwsbrieven met op jou afgestemde inhoud. De inhoud wordt bepaald door je aankopen en de interesses
die we uit jouw aankoop- en klikgedrag kunnen opmaken.

Bewaartermijnen en locatie persoonsgegevens

Wij bewaren jouw persoonsgegevens alleen zo lang als nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij bewaren de gegevens niet buiten de Europese Economische Ruimte (EER). De bewaartermijn die we aanhouden staan hieronder per verwerking genoemd.

Bestellen op de website

We zijn wettelijk verplicht om gegevens van je bestellingen (zoals facturen en andere boekhoudkundige documenten) 7 jaar te bewaren.

Bestellen met gebruik van een account

We zijn wettelijk verplicht om je gegevens 7 jaar te bewaren. Daarnaast bewaren we de gegevens van je bestellingen zolang je account actief is.

Na het verwijderen van je account bewaren we je gegevens alleen nog als we daartoe wettelijk verplicht zijn. Is dit niet het geval, dan worden je accountgegevens direct verwijderd (met uitzondering van bestelgegevens, zoals facturen, die we 7 jaar moeten bewaren).

Browsen op de website

We bewaren je bezoekersgegevens (zoals cookies) alleen zolang we daartoe verplicht zijn en hooguit 26 maanden. Daarna zullen we je opnieuw om toestemming vragen ofwel worden de gegevens definitief verwijderd.

Abonnement op de nieuwsbrief

We sturen je alleen nieuwsbrieven als je daar nadrukkelijk toestemming voor gegeven hebt. We bewaren jouw toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen zodat we onze juridische basis voor het verzenden van nieuwsbrieven kunnen vaststellen. Wanneer je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, verwijderen direct je emailadres uit onze lijst.

Klantenservice

De aantekeningen over het klantcontact bewaren wij zolang je als klant actief bij ons bent.

Delen van persoonsgegevens met derden

Virtuoos Com BV verstrekt gegevens uitsluitend aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke
verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op

gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar support@virtuoos.com. Virtuoos Com BV zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Virtuoos Com BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Virtuoos Com BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via support@virtuoos.com

Wat zijn cookies?

Cookies worden gebruikt om onze webwinkel goed te laten werken en gebruikersvriendelijk te maken. Cookies zijn kleine stukjes informatie die jouw browser opslaat op jouw computer zodra je onze website gebruikt. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Wat doen cookies

Met cookies kunnen wij onderscheid maken tussen de verschillende bezoekers aan onze webwinkel en jouw order correct afhandelen. Tevens gebruiken wij cookies om aan de hand van de gegevens van jouw bezoek aan onze webwinkel te kunnen begrijpen waar je als bezoeker belangstelling voor hebt. Hierdoor kunnen wij de webwinkel optimaliseren en verbeteren.

Overige technieken

Naast cookies gebruiken we web beacons, tracking pixels, en javascript. Dit zijn standaard internettechnieken die er samen met cookies voor zorgen dat onze webserver informatie over jouw bezoek aan de webwinkel kan verzamelen en vervolgens kan versturen. Als we het hierna hebben over “cookies” dan bedoelen we daarmee cookies plus overige technieken.

Door gebruik te maken van cookies zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • je bij jouw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;
  • We je speciale webwinkel functionaliteiten kunnen aanbieden zoals het winkelwagen;
  • We kunnen meten hoe onze webwinkel wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;
  • We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent;
  • We je advertenties en aanbevelingen kunnen tonen op basis van jouw interesses;
  • We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op jouw behoeften en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet.

Wel of geen toestemming

Voor het plaatsen en uitlezen van bepaalde cookies hoeven we jouw toestemming niet te vragen. Dit geldt voor:

  • Cookies die je in staat stellen om te communiceren over het internet;
  • Cookies die nodig zijn om je in staat te stellen gebruik te maken van de functionaliteit van de webwinkel,
  • Analytische cookies die geen of minimaal invloed hebben op jouw privacy.

Voor advertentie- en marketing cookies vragen wij jouw toestemming voordat we deze plaatsen en uitlezen. Dit doen we via de cookiemelding in onze webwinkel. Daarin staat dat je advertentie- en marketing cookies accepteert door verder te klikken op webpagina’s binnen onze webwinkel. Als je de advertentie- en marketing cookies niet accepteert dan kun je die keuze aangeven door in de cookiemelding de betreffende link aan te klikken en jouw keuze te maken. Je kunt jouw keuze achteraf altijd intrekken door jouw cookievoorkeur aan te passen in onderstaande paragraaf ‘Mijn cookievoorkeur’.

We gebruiken Google Tag Manager voor het taggen van specifieke content binnen onze webshop. Dit helpt ons om vast te stellen welke cookies we mogen plaatsen en welke content we mogen bewaren. Want zoals we hierboven al uitgelegd hebben, moeten we voor sommige cookies wel jouw toestemming vragen en voor sommige cookies niet. Bij het gebruik van cookies volgen wij de richtlijnen van ACM.

Wij gebruiken de volgende cookies

Functionele cookies

Dit zijn cookies die voor jou als bezoeker het surfen op onze website makkelijker maken. Wij gebruiken functionele cookies die ervoor zorgen dat je items in jouw winkelwagen kunt toevoegen en dat ze er bij een volgend bezoek aan onze website nog in zitten. Ook gebruiken we een cookie die ervoor zorgt dat wanneer je ingelogd bent en de website verlaat, je bij terugkomst nog steeds ingelogd bent.

Analyse cookies

Met deze cookies kunnen wij met hulp van derden het surfgedrag van bezoekers op onze website meten, zodat we waar nodig het gebruikersgemak kunnen verbeteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat je ervaring van onze website steeds beter wordt en onbelangrijke informatie naar achter wordt verschoven.

Wij gebruiken cookies van de volgende partijen:

  • JetPack
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager

Advertentie cookies / Marketing cookies

Op onze website zie je advertenties van onszelf en van derden. Om deze aanbevelingen relevant te maken en te houden, gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij het effect van onze advertenties meten. Zo kunnen we goed vaststellen welke advertenties en kortingsacties jou wel aanspreken en welke niet. Deze advertenties kun je ook op websites van derden tegenkomen.

Wij gebruiken cookies van de volgende partijen:

  • Facebook
  • Yahoo
  • Tidio
  • Bing
  • Google Adwords
  • Awin

Wij maken alleen gebruik van marketingcookies als je hiervoor toestemming hebt gegeven. Geef je geen toestemming dan worden er nog steeds advertenties getoond, maar dan zijn dit willekeurige advertenties. Je kunt hieronder jouw keuze maken.

Ons privacybeleid

Zoals hierboven beschreven wordt met het gebruik van sommige cookies ook persoonsgegevens verwerkt. In onze privacyverklaring en algemene voorwaarden vind je meer informatie over hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Slotopmerkingen

Wij passen onze cookieverklaring aan wanneer we onze webwinkel of als de regels rondom cookies wijzigen.