Ontvang nu 20% korting op ProNite Gold en Magnesium Gold*. Gebruik de kortingscode 20%slaap
Bestel hier jouw sportsupplementen

Verzending & levering

Verzending binnen Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven de € 100,-. Voor binnenlandse bestellingen werkt Virtuoos samen met PostNL. Voor de verzending van bestellingen met een waarde onder de € 100,- rekent Virtuoos € 4,99 als bijdrage in de verzendkosten,

Duitsland & België
Bestellingen met een waarde boven de € 100,- die naar Duitsland of België worden door Virtuoos gratis verzonden. Voor orders onder de € 100,- betaalt u een bijdrage in verzendkosten van € 7,99.

Aangezien PostNL niet op zondag bezorgt, is de levertijd voor bestellingen gedaan in het weekend wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Levertijden
Doorgaans worden uw bestellingen binnen 48 uur geleverd. Indien u voor 13.00 uur besteld zal het pakket dezelfde dag verzonden worden met PostNL Aangezien PostNL niet op zondag bezorgt, is de levertijd voor bestellingen gedaan in het weekend wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Afhalen bij PostNL
U kunt kiezen voor verzending naar uw thuisadres, werkadres of ander willekeurig adres, of u kunt uw pakket  laten bezorgen bij een van de meer dan 2.000 PostNL afhaalpunten in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het u uitkomt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van afleveren op het afhaalpunt 3 weken de tijd om het pakket op te halen.

Locatiekiezer voor dichtstbijzijnde postnl afhaalpunt
Met de Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afhaalpunt. Het enige dat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. De locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL afhaalpunt past bij u afhaalwens.

Klik hier voor locatiekiezer.

Internationale verzending
Voor buitenlandse bestellingen naar overige landen worden de verzendkosten per land bepaald. Zie tabel onder:

Tarievenoverzicht internationale bestellingen:

BestemmingKosten
Luxemburg12,70
Monaco12,95
Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, United Kingdom14,18
Italië, Zweden14,90
Turkije14,95
Armenië16,95
Tsjechie17,10
Noorwegen, San Marino, Zwitserland17,14
Spanje17,82
Finland18,45
Australië, Brazilië, Canada, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Suriname, Verenigde Staten, Zuid-Afrika18,56
Argentinië, Griekenland20,00
Colombia23,50
Curacao24,95
Indonesië25,00
Roemenië27,00
Ierland, Portugal34,08
China44,95