Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

Supplementenadvies

Advies op maat

De markt van voedingssupplementen is groot en ondoorzichtig. Overal kun je tegenwoordig supplementen kopen in uiteenlopende soorten en kwaliteitsverschillen. Hoe weet je nou wat goed is en minder goed? Wat zit er eigenlijk in? Heb ik ze echt nodig en zo ja, wat heb jij dan precies nodig? Virtuoos helpt je via een online test graag bij het beantwoorden van deze vragen.

Om een advies op maat te ontvangen ga je naar mijnvirtuoos.com en kies je de test die bij jou past. Je doorloopt alle vragen en krijgt na afloop een supplementenadvies dat past bij jouw situatie. Tevens kun je er voor kiezen om dit persoonlijke advies (overzichtelijk rapport) naar jezelf te mailen.

Ik heb nog geen inloggegevens
Klik hier om inloggegevens te krijgen voor een gratis supplementenadvies.

Ik heb al inloggegevens
Indien je al inloggegevens hebt kun je rechtstreeks naar onze supplementen adviestool op www.mijnvirtuoos.com

Waarom achter een login?
Sinds 14 december 2012 mogen wij, als gevolg van de nieuwe Europese claims-verordening op voedingstoffen, op productinformatiebladen en producten uitsluitend gezondheidsclaims vermelden, die zijn goedgekeurd door een Europese wetenschappelijke organisatie. Hierdoor is Virtuoos zeer beperkt geworden in de mogelijkheid tot informatieverschaffing, daar veel gezondheidseffecten van voeding en supplementen door die organisatie (nog) niet als voldoende wetenschappelijk onderbouwd worden erkend.