Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

Videos

Videos

The process is the product
Kwaliteit zit in ons DNA. Wat bedoelt Virtuoos hiermee? O.a. dat de volledige ontwikkeling en productie (lees: het bedenken van de samenstellingen, bepalen van de doseringen, controleren van de grondstoffen, mengen van de ingrediënten, capsuleren en blisteren van de capsules tot en met het verpakken van de eindproducten) geschiedt in een farmaceutische infrastructuur (GMP)

Optimale kwaliteit en veiligheid door stringente identiteits- en kwaliteitscontroles. Ontdek het proces achter Virtuoos!


Commercial Summer 2015
Topsporters zijn continue bezig om zichzelf te verbeteren. De ambitie om harder, sneller en beter te worden is groot. Daarvoor is een gezond en fit lichaam essentieel. Virtuoos vitamines en mineralen helpen om tekorten en/ of overschotten aan te vullen (immuunsysteem te versterken), afbraak van spierweefsel tegen te gaan, herstel te versnellen of spiergroei te stimuleren.

Momenteel werkt 70% van de Nederlandse topsport met Virtuoos. Dit zegt veel over de kwaliteit, veiligheid en zuiverheid van onze voedingssupplementen. Behalve voor topsporters, zijn Virtuoos supplementen bedoelt voor iedereen met een gezond en actieve levensstijl. Dus ook voor jou!