Betalen

 

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

HOE WERKT IDEAL?
1. U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
2. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
3. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
4. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
5. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
6. U ontvangt een bevestiging van uw bank
7. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

PAYPAL
PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening.

Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.nl

AMERICAN EXPRESS CREDITCARD
Betaal met uw American Express creditcard via een secure Internet connection (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in.

Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.

EUROCARD/MASTERCARD CREDITCARD
Betaal met uw Eurocard/MasterCard creditcard via een secure Internet connection (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in.

Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.

VISA CREDITCARD
Betaal met uw VISA creditcard via een secure Internet connection (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in.

Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.

EENMALIGE BANKMACHTIGING
Betaal met een eenmalige bankmachtiging (alleen in Nederland): Hiermee machtigt u ons om het bedrag voor uw bestelling eenmalig van uw rekening af te schrijven. U kiest dan voor ‘eenmalige machtiging’ als betaalwijze. Vervolgens vult u al uw gegevens in, inclusief uw bank- of girorekeningnummer.

Wij zullen het aankoopbedrag van uw bestelling eenmalig van uw rekening af te schrijven. U heeft altijd dertig dagen de tijd om deze afschrijving te herroepen.

BANK-/GIRO-OVERBOEKING
Betaal met een Bank-/Giro-overboeking (alleen in Nederland): Op het scherm worden de gegevens getoond zoals u ze op uw bank- of giro-overschrijvingsformulier dient in te vullen. Als u gebruik maakt van online banking (bijvoorbeeld via Internet), dan neemt u de gegevens over in het desbetreffende online formulier van uw bank.

U verzendt het door u ingevulde overschrijvingsformulier per post of elektronisch naar uw bank, die de betaling vervolgens verwerkt. Deze manier van betalen duurt minimaal enkele dagen. Op het moment dat de betaling is geïncasseerd worden de producten verzonden.

AFTERPAY
AfterPay voert voor Virtuoos het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Virtuoos betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


 

ONZE BETALINGSPARTNER IS BUCKAROO
Buckaroo Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen (zoals banken en creditcardacquirers).

Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.