Ontvang nu 25% korting op je gehele bestelling (inclusief Maurten sportvoeding)!*. Gebruik de kortingscode 25%supplementen
Bestel hier jouw sportsupplementen

Retouren & klachten

Retourneren
Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd, zonder opgaaf van redenen. Dit geldt uiteraard alleen wanneer de verpakking ongeopend en in ongeschonden staat retour wordt gezonden.

In geval van retour wordt het aankoopbedrag  vergoed en uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de terugzending terugbetaald. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van de Virtuoos, eveneens te worden geretourneerd. Artikelen waarvan de verpakking duidelijk is aangebroken kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met onze klantenservice.

Klachten
Wij helpen u graag met uw vraag, een productadvies of klacht.

Neem contact op met onze klantenservice via info@virtuoos.com of bel tussen 9:00 uur en 19:00 uur naar 088 777 21 11.
Wij doen ons uiterste best om uw vragen, productadviezen of klachten binnen 48 uur te behandelen.

Conform onze Algemene Voorwaarden zal Virtuoos uw klacht binnen 14 dagen inhoudelijk beantwoorden. Dit geldt zowel voor klachten over producten alsmede over onze dienstverlening.