Ontvang nu 20% korting op ProNite Gold en Magnesium Gold*. Gebruik de kortingscode 20%slaap
Bestel hier jouw sportsupplementen

Afslanken/ Gewichtsbeheersing

Elke sporter heeft als doel zijn of haar ideale lichaamsgewicht te behouden of te bereiken. Een lichaam dat in perfect balans is (geen overbodige kilo’s of ondergewicht) draagt bij aan een optimale sportpresetatie. Gezond en gevarieeerd eten is de basis. Specifieke voedingssupplementen kunnen een bijdrage leveren.

Metabolism Gold is een hoogwaardig nutriëntencomplex dat de energiehuishouding beter in balans brengt. Met name in de eerste weken van een trainingsprogramma (opbouw) zullen alle fysiologische processen moeten wennen aan de toenemende en frequentere inspanningen die geleverd moeten worden. Metabolism Gold bevat vitamines en plantenextracten die dit veranderingsproces optimaliseren. De actieve bestanddelen in dit uitgebalanceerde supplement zetten de stofwisseling in een hogere versnelling. Dit verhoogt weer de vetverbranding en het energieverbruik waardoor eerder het vervolgtraject van een trainings- of herstelprogramma kan worden ingezet.

Gewichtsafname voor meer inspanningsenergie
Gedurende een periode van weinig tot geen inspanning (zomer- of winterstop) neemt het energieverbruik af. Daardoor gaat de stofwisseling trager werken. Het gevolg is dat een overschot aan vetten en koolhydraten in de voeding wordt omgezet in vetweefsel. Het ondersteunen van gewichtsafname is dan ook van essentieel belang in de eerste fase van een trainings- of herstelprogramma. Metabolism Gold bevat daarom het innovatieve ingrediënt ID-alG™. Dit speciaal-extract is afkomstig uit bruin zeewier afkomstig uit de Atlantische Oceaan. ID-alG™ bevat het unieke bestanddeel phlorotannine dat de activiteit van de spijsverteringsenzymen lipase en amylase met meer dan 50 procent reduceert. Hierdoor wordt de opname van vet en koolhydraten uit voeding beperkt. In ID-alG™ wordt eveneens een hoge concentratie jodium aangetroffen. Dit mineraal versnelt de werking van de schildklier. Dit leidt tot een versnelde omzetting van overtollig vetweefsel in meer lichaamsenergie.

Detox Power Gold is een plantaardig voedingssupplement dat de leverfunctie optimaliseert. Dit product is eveneens aan te raden in de opbouwfase van een trainingsprogramma of herstelperiode na een blessure. Door de verhoogde inspanning én vetverbranding produceert het lichaam meer afvalstoffen. Om het rendement van het trainings- of oefenprogramma te verhogen, ondersteunt Detox Power Gold de leverfunctie, zodat afvalstoffen beter afgebroken en afgevoerd kunnen worden. Hoe meer afvalstoffen dit orgaan te verwerken krijgt, hoe hoger de concentratie vrije radicalen. Deze detox-formule bevat daarom ook een hoge concentratie aan verschillende soorten antioxidanten om de lever te beschermen tegen beschadiging door deze agressieve elementen. Detox Power Gold is een krachtige ondersteuning van Metabolism Gold (zie boven). Doordat de afvalstoffen die ontstaan door intensievere inspanning sneller én efficiënter worden afgevoerd, wordt er meer energie geproduceerd en meer vetweefsel afgebroken.

Interessante producten

Resultaat 1–5 van de 8 resultaten wordt getoond