Ontvang nu 20% korting op herstel producten*. Gebruik de kortingscode 20%herstel
Bestel hier jouw herstel producten

Fitter en meer energie door een optimaal gewicht!

Zeven van de tien Nederlanders heeft in het nieuwe jaar een of meerdere goede voornemens. Afvallen staat elk jaar met stip op nummer één als populairste voornemen. Toch groeit het aantal mensen met overgewicht in Nederland en Belgie. Voornemens belanden vaak na een paar weken in de prullenbak. Hoe komt dat toch? En hoe zorgen we ervoor dat afvallen nu wél lukt? Als aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon, regelmatig sporten en voldoende rust biedt het Virtuoos afslank-pakket ondersteuning bij het behalen van je goede voornemen.

Virtuoos afslank-pakket
Veel mensen hebben last van overgewicht. Wanneer je een aantal kilo’s wilt kwijtraken, kost dat de nodige inspanning! Een combinatie van trainen, aanpassingen maken in je energie-inname en de daarbij juiste voeding moet uiteindelijk tot het gewenste resultaat leiden. Voor elk mens is deze formule anders. Door het lichaam zowel te belasten als te beperken in energie, kan het lichaam het zwaar te verduren krijgen.
Toelichting pakket

Afslanken betekent dat er een negatieve energiebalans moet ontstaan, waarbij er meer energie wordt verbruikt dan dat er wordt geconsumeerd. Door dit ‘energietekort’ is het mogelijk dat het aanbod aan vitamines beperkt is. Zeker wanneer hiernaast een intensief trainingsprogramma wordt gevolgd.
Met dit Virtuoos pakket krijg je via Multi Oxidant Control Gold (zonder B6) de noodzakelijke vitamines en mineralen binnen. Metabolism Gold ondersteunt de energiestofwisseling en verhoogt de vetverbranding, terwijl de Detox Power Gold de reinigende werking van de lever tijdens het afvalproces ondersteunt.